Dilimizin Zenginlikleri

DİLİMZİZİN ZENGİNLİKLERİ NİSAN AYI ŞİİR KLİP ÇALIŞMASI

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından atasözü görselleri ve videoları hazırlandı.

Ock

#dilimizinzenginlikleri  projesi kapsamında okulumuz proje yönetim kurulunca bir pano hazırlandı. “Sözlük Özgürlüktür” sloganının başlık olarak kullanıldığı panonun konusu Dîvânu Lugâti't-Türk idi. Eserde geçen bazı kelimelerle ilgili sözlük çalışması yapıldı ve eserde geçen savlar (atasözleri) de unutulmadı.

Ock

#dilimizinzenginlikleri  projesi kapsamında okulumuz proje yönetim kurulunca bir pano hazırlandı. “Sözlük Özgürlüktür” sloganının başlık olarak kullanıldığı panonun aralık ayı konusu Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eseriydi. Eserde geçen bazı kelimelerle ilgili sözlük çalışması yapıldı ve Türkçesi varken kullanılmaması gereken kelimeler de unutulmadı.

Ara

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje okulu olarak #dilimizinzenginlikleri projesi kapsamında proje yönetim kurulu olarak mutat toplantımızı gerçekleştirdik. Proje kapsamında yaptığımız ve yapacağımız faaliyetleri değerlendirdik. Emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.